21 October 2010

NOTD

Eén van mijn grootste hobbies is nagellak. Op dit moment omvat mijn collectie 137 flesjes en ik ben zeker nog niet uitverzameld! En vrijwel geen enkel flesje bevat een identieke kleur...

Vandaag draag ik Tease-Y Does It, een kleur uit de Burlesque collectie van OPI. Burlesque is ook de komende film met o.a. Chèr en Christina Aquilera. De Burlesque collectie bestaat uit 12 fantastische kleuren waaronder dus deze prachtige shimmer.
En nog wat extra foto's, later heb ik op mijn ringvinger nog een laagje CND Crimson Sparkle toegevoegd!

2 comments :

  1. Mooi hoor! Ik weet wel wie mijn nagellak mag doen op 07-07 :).

    En gefeliciteerd met de geboorte van je blog :)! Wat heb je al veel volgers!

    ReplyDelete
  2. Dank je wel meisje! Toevallig was dit de eerste keer lakken waarbij ik volledig binnen de lijntjes bleef :P.

    Dank je wel! De nagellakmeisjes zijn heel trouw :).

    ReplyDelete

Hi loves! If you are seeing this message, it means Disqus has not loaded yet. Please wait a second, as soon as this message disappears Disqus will load and I will see your comment properly :). Thanks ♥.